abs
banden caravan ruitschade autoschade
autoschade ruitschade caravan banden
youtube linkedin facebook
youtube linkedin facebook
Slide background

ABS Autoherstel Beckers & Mulder/Bartels breidt haar schadehersteldiensten uit

Landgraaf, 17 oktober 2022. ABS Autoherstel Beckers & Mulder/Bartels heeft met ingang van 1 september 2022 Autoschade Frans Beckers te Brunssum overgenomen.

Werknemers zijn de spil van ons bedrijf

Met de toevoeging van Autoschade Frans Beckers haalt ABS Autoherstel Beckers & Mulder/Bartels een berg aan expertise binnen op het gebied van autoschadeherstel voor alle automerken. Hierdoor kun je naast Landgraaf en Kerkrade nu ook in Brunssum bij ABS Autoherstel Beckers Groep terecht voor schadeherstel.

ABS Autoherstel Beckers & Mulder/Bartels

ABS Autoherstel Beckers & Mulder Landgraaf en ABS Beckers en Bartels Kerkrade staan voor meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van universeel en compleet autoschadeherstel. De gespecialiseerde schadeherstellers en autospuiters hebben beschikking tot de modernste en de nieuwste reparatietechnieken, materialen en opleidingen voor alle merken om uw auto weer optimaal te herstellen zodat u weer met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op kunt.

‘Schade aan je auto is nooit leuk. Door vakkundig autoherstel, het aanbieden van passend duurzaam vervangend vervoer en door de afwikkeling met de verzekering of leasemaatschappij uit handen te nemen, proberen wij toch nog een positieve ervaring voor de klanten te creëren. Wij hebben daarnaast het voordeel dat wij met alle verzekeringen en tussenpersonen werkafspraken hebben.’, aldus Robert Beckers, directeur ABS Autoherstel Beckers Groep.

Sinds 1 januari 2021 is ABS Autoherstel Beckers & Mulder/Bartels al een partnership aangegaan met Mengelers Automotive Limburg om de kennis van de merken Toyota, Suzuki, Lexus en hun hybride/elektrische modellen nog verder uit te breiden. Met de overname van Autoschade Frans Beckers te Brunssum zal ABS Autoherstel Beckers Groep zich nog verder specialiseren op het gebied van autoherstel.

Autoschade Frans Beckers

Autoschade Frans Beckers is van oudsher een hecht familiebedrijf. Met vele hersteldiensten voor zowel cosmetische als ook complexe autoschades en ruitschade. Het bedrijf is gedurende in al die vele jaren uitgegroeid tot een bekend adres voor schadeherstel in de regio Brunssum.

Werknemers zijn de spil van ons bedrijf

Bij ABS Autoherstel Beckers Groep staat het personeel centraal. ‘Ik vind het belangrijk dat mijn personeel in een veilige en prettige werkomgeving kunnen werken. Hierdoor kunnen ze hun talenten het beste benutten waardoor de klanten de service en kwaliteit krijgen die ze van ons verwachten.’, aldus Robert Beckers, directeur/eigenaar ABS Autoherstel Beckers Groep. ‘Of je nu werkzaam bent als schadecalculator of autospuiter. Onze medewerkers zijn in mijn ogen de essentiële bouwstenen van ABS Autoherstel Beckers Groep.’, voegt hij eraan toe.

Wij hebben voor de verschillende locaties nog vacatures openstaan voor autospuiter, voorbewerker, plaatbewerker, poetser en schadecalculator/vestigingsmanager? Lijken deze functies je wat, dan gaan we graag met jou in gesprek! Neem hiervoor contact op met Robert Beckers via 045 – 531 1679 of info@absbeckersenmulder.nl.

Kijk voor meer informatie over ABS Autoherstel Beckers Groep op www.beckersenmulder.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht
Maak vandaag nog een afspraak in de regio Landgraaf en laat u verrassen door onze hoogwaardige kwaliteit en affiniteit met het vak van schadeherstel.
U kunt altijd rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service.
Acties
Raad en win!!!
Raad de schade en win een leuke prijs!
Airco Servicebeurt
Nú voor slechts €69,99,-
Gratis Bandenwissel
Bij reparatie en enkel geldig bij een hele set.
Video's